rolex watches for sale new| what size band does a breitling tourbollion have| glass for breitling watch for sale| submariner date 2012| patek philippe company| ever swiss swiss made 4108 watch| safaris op maat. " />

Welkom bij MBOGO EXPEDITIONS

The real Maasai company ! 

Mbogo Expeditions Ltd. is een safari operator geleid door Mbogo Godwin; een Maasai die u laat kennismaken met het unieke Tanzania; de schitterende Nationale Parken, culturele ontmoetingen met de bewoners en witte stranden,middels op maat gemaakte reizen. Tanzania en haar vriendelijke bevolking heeft het allemaal te bieden! Vanuit Arusha verwelkomt Mbogo u:

                           KARIBU SANA TANZANIA.

Tanzania, waar letterlijk de eerste stappen van de mensheid zijn gevonden, vindt u Afrika in zijn puurste vorm. Mbogo Expeditions biedt u aan kennis te maken met de unieke combinatie van mens en natuur die op de savanne van Oost Afrika in harmonie leven.

De ervaring van de diepste geheimen en gebruiken van donker Afrika, het dineren onder de sterrenhemel, lopen over de uitgestrekte steppen, de kraters van het Ngorongoro gebied; dit alles maakt deel uit van de Afrikaanse legende. In navolging van David Livingstone, Ernest Hemingway en de presidenten Roosevelt en Clinton kunt u deze ook ervaren.

 

Trots op de schoonheid van zijn land maar vooral ook op de mensen,wil Mbogo u laten kennismaken met de cultuur van de diverse bevolkingsgroepen. Afhankelijk van de belangstelling kan in  het programma ontmoetingen met Tanzanianen in hun dagelijkse leven worden georganiseerd. Enkele voorbeelden zijn: het bezoeken van ziekenhuizen en agrarische bedrijven.

Als geboren en getogen Maasai wil Mbogo Expeditions u zeker ook laten kennismaken met deze wereldberoemde stam. Zij zijn de oorspronkelijke bewoners van de Serengeti en   het Ngorongoro-gebied. Mbogo Expeditions biedt u  unieke  mogelijkheden om deze stam te bezoeken. Als "jongen" van het volk heeft hij als enige tour operator de mogelijkheid om u mee te nemen naar het Maasai gebied ten westen van de Ngorongoro Krater. Maak daar kennis met de gebruiken en ceremonies van de Maasai in hun huidige leefgebied. 

In Nederland heeft Mbogo Expeditions een steunpunt.Tijdens een reis door Tanzania ontmoette Rob Weekers Mbogo. In Mbogo's geboortedorp was de kennismaking met de Maasai voor hem een bijzondere ervaring: Afrika in haar puurste vorm, nauwelijks beinvloed door westerse culturen. Rob Weekers begreep daar tevens Mbogo's streven de Maasai te betrekken bij de activiteiten van Mbogo Expeditions.Hij besloot om Mbogo daarbij te ondersteunen o.a met deze site en als Nederlands steunpunt.

Nu de herders van de Serengeti recentelijk toeristische activiteiten mogen onwikkelen, biedt Mbogo Expeditions het "Meet the Maasai" programma. Naast de ervaring van een onvergetelijke vakantie, steunt  u daarmee zijn  volk.

Karibu, Mbogo Godwinmontre pas cher rolex|

montre rolex pour homme|montres chanel homme|replique cartier montre|bracelet de montre breitling|replique montre|